Service Hotline
+86-769-83307931
Alan tuntemusta
Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

Tuoteryhmä

Tietoa atk tikkaus kone

Hengchang tikkaus Machinery Factory | Updated: Aug 21, 2015

Atk tikkaus konetta käytetään ompelu patja, pehmustesuojat, peittoja ja muut lineaarinen malli Tekstiiliteollisuuden koneet. Se on samanlainen kuin periaatteet ompelukoneet, (ompelukone tekstiilit liikkeen, kone paikallaan. Tikkaus kone harjoitukset: staattinen liikkeen paperikonetekstiilit).

Tikkaus kone tulkita kirjaimellisesti olla tikkaus koneita, eli "tikkaus". Yhteisön tuotannonala selityksistä tikkaus on pitkä neula ompelu laminoitu tekstiilikankaat, toisaalta kiinteä. Alun perin on tikattu käsin. Kun ompelukone keksintö alettiin tutkia tikkaus kone. Noin 1991, Kiina otti käyttöön ensimmäisen koneen tikkaus. Se oli tuolloin, Kiina alkoi olla omia peitto. Mutta sitten ihmiset tiesivät vähän peitto, joten suurin osa peiton viedään.

Syntyminen atk tikkaus kone:

Alle jatkuva tutkimus löytyy pyrkimyksiä tutkijoiden, vihdoin kehittynyt tietokoneen ohjaamaa "tikkaus machine". Hän ratkaisi syntymän tikkaus ylitsepääsemättömiä ongelmia. Atk tikkaus kone verrattuna perinteinen mekaaninen ompelukone, rikkoi sen tie puoli koordinoida tehtävä yksinkertainen malli. Precision tietokonejärjestelmät valvonnassa tikkaus toiminto täydellisesti koko koordinaattijärjestelmä kehittänyt erilaisia monimutkaisia kuvioita, ajonopeus, mekaanista, melusaaste ja muut indikaattorit ovat mekaanisia koneita menneisyyden voisi vastaa.


Tutkimus
Send
Ota yhteyttä
Osoite: Xialingbei Industrial Zone, Liaobu Town, Dongguan City, Guangdong, Kiinan kansantasavalta
Puhelin: +86-769-83307931
Faksi: 86-769-83238630
Sähköposti: hc@machine-quilting.com