Service Hotline
+86-769-83307931
Alan tuntemusta
Etusivu > Alan tuntemusta > Sisältö

Tuoteryhmä

Joustava automaatio ja laitteet

Hengchang tikkaus Machinery Factory | Updated: Aug 21, 2015

Kuten tuote tulee yhä monipuolista, korvaaminen nopeammin, lyhentää tuotteen elinkaaren monet lajikkeet irtotavaran (etenkin pienten) on jo valtavirran valmistus tuotantomalleja. Näin ollen automaattisen tietojenkäsittelyn laitteet joustava nousee. Joustava erilaisia joustavia ilmenee, esineitä, jotka voidaan helposti tietyissä rajoissa tuloksina osat korvaus toisessa osassa processing-toiminto. Joustava automaattisen tietojenkäsittelyn ohjataan/ohjelmointi käsittely, työstökone on korvattu muiden osien kanssa yksinkertaisesti muuttamalla asiaa/ohjelmointi ja Vähä (joskus ei edes tarvitse korvata kalusteet). Yleensä ei on koneen työkaluja, laitteita manuaalinen säätö onnistuu toisaalla käsittelyn massatuotannon tai molemmat useita osa tuotannosta, joka merkittävästi lyhentää monen tuotteen tuotanto laitteiden muutoksia ja tuotannon valmisteluaikaa.

Käsitellä automaattisesti keskipitkällä ja pieni erä tuotannon joitakin seuraavista toiminnoista.

(1) automaattisesti muuttaa processing-toiminto, automaattinen laitteet, voit määrittää yhden tai useita tietokoneita tai ohjelmoitava ohjain valvonnan ja hallinnan tuotantojärjestelmän, järjestelmä voidaan varustaa eri tuotteita he kätevästi ja nopeasti toiminnon automaattinen muutos laitteiden työohjelma, vähentää järjestelmän kuormituksen säätö aika.

(2) automaattista tietojenkäsittelyä useita tuotteita ja osia, asettaa työkappaleen aikana työstön järjestelmä ja mukana seuraava clamp liikennejärjestelmän jalostuslaitteisto toiminto on huomattava monipuolisuutta ja yhtäläisessä asemassa automatisoitujen, tee koko järjestelmän Ryhmä teknologia automaattisesti perusteella useita tuotteen tai ryhmiä osien käsittelyyn.


Tutkimus
Send
Ota yhteyttä
Osoite: Xialingbei Industrial Zone, Liaobu Town, Dongguan City, Guangdong, Kiinan kansantasavalta
Puhelin: +86-769-83307931
Faksi: 86-769-83238630
Sähköposti: hc@machine-quilting.com